Flyttstäd

fs-1018x460

VI TAR EN DEL AV BÖRDAN

Det händer att man byter bostad. När man flyttar ihop med någon, familjen blir större, studier eller jobb på annan ort. Anledningarna är många, men en sak har alla bostadsbyten gemensamt. Man ska tömma lägenhet, förråd och garage på sina saker och sedan städa så att man lämnar bostaden snygg och ren.

Efter arbetet med att packa allt i lådor, och frakta bort möbler, kläder, husgeråd och allt annat som man äger, kan det vara befriande att anlita oss att flyttstäda din bostad. Givetvis lämnar vi garanti på städningen, och har den som flyttar in några invändningar åtgärdar vi det upp till en vecka efter utflyttningen.

Den första frågan vi får är ”vad kostar det?”, den första frågan vi ställer är ”när vill du ha det gjort?”, för vi har inga fasta priser som bygger på kvadratmeteryta. Vår fråga om ”när” är istället för att säkerställa att vi kan utföra uppdraget om du skulle vilja anlita oss. Det finns ingen anledning att ge ett pris om det redan står klart att vi inte kan ta på oss mer uppdrag det datum som just du önskar.

Är det sedan klart att vi kan hjälpa dig, så att givetvis priset något som är viktigt. Vi ger dig gärna en offert som avser just din bostad, och då tar vi hänsyn till många olika variabler. Ytan är givetvis en sådan, men även annat spelar roll för den tid det tar att göra ett bra arbete, vilket också påverkar priset. Var bostaden ligger, när den är byggd, vilket modell är det på fönstren, finns det en inglasad balkong eller uteplats, finns det en kamin eller öppen spis, m.m. Därför finns det inga priser här, men en offert är kostnadsfri och vi kan ge pris i regel samma dag. Välkommen att ringa oss på 070-6310955 så ska vi tillsammans hitta en passande lösning vad gäller tid och pris.