Våra tjänstefordon

bil-1018x460

VÅRA TJÄNSTEFORDON

Våra tjänstefordon används av vår personal för att förflytta sig från uppdrag till uppdrag. Därför kändes det naturligt att vår personal också fick vara med och välja vilken typ av bil vi skulle använda oss utav.

MED EXTRA ALLT!
Tillsammans tittade vi på bilar av ett flertal fabrikat, men till slut fastnade vi för Ford Fiesta Titanium med selectionpaket, eller som det norrlänska uttrycket låter: ”Med extra allt”. Det innebär allt möjligt för vår personals komfort vid körning. Musikanläggning av hög kvalitet, bluetooth handsfree så att våra anställda kan ansluta sina mobiltelefoner och därmed prata i telefon utan att hålla i telefonen. Eluppvärmd fram- och bakruta, eljusterbara och uppvärmda backspeglar, automatisk klimatanläggning, och allt fabriksmonterat. Men det är inte det viktigaste.

BENSINVÄRMARE
Vår personal är viktigast, så naturligtvis är bilarna utrustade med s.k. bensinvärmare. Det betyder att bilarna kan hållas varma mellan uppdrag utan tillgång till elstolpar och kupévärmare. Detta är ett krav från Arbetsmiljöverket som tyvärr andra företag försöker kringgå.

Så när ni ser en av våra bilar i stan eller på landsvägen, kom då ihåg att den som kör bilen är på väg till en av våra kunder, och att vi tillsammans sett till att arbetsmiljön ska vara så bra som det är möjligt och därmed minimera riskerna för skador.